Wie ben ik

_IGP7177bWilly de Kruijf

Zowel in de individuele hulpverlening als in relatietherapie en arbeidsgerelateerde hulpverlening vind ik het belangrijk dat cliënten hun probleemoplossend vermogen (leren) vergroten. Daarbij zal ik belemmeringen helpen opruimen, met als doel dat je meer tot je recht komt.

 

In mijn werkervaring in de gezondheidszorg, verslavingszorg en bedrijfshulpverlening heb ik een brede basis gelegd voor de psychosociale therapie die ik sinds 2007 als ZZP-er aanbied.  Ik ben naast de Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Contextuele therapie opgeleid in o.a. EMDR en Schematherapie.
Als  coach richt ik me op het verstevigen van het vakmanschap, ik vind het leuk als ik mensen zie genieten van hun werk, en er trots op zijn.

Kern van mijn optrekken met mensen is als het pellen van een ui. Schillen onderzoeken en keuzes helpen maken vanuit de eigen kern. Door samen te zoeken naar de antwoorden, beoog ik dat de mensen met wie ik een stukje oploop, meer tot hun doel komen. Mijn christelijke achtergrond is daarbij een belangrijke inspiratiebron.

In mijn werk ben ik
• directief
• betrokken
• klantgericht en transparant
• gericht op preventie en herstel
• gericht op herstel van verbinding en autonomie
• meerzijdig partijdig en systeemgericht
• gericht op structuur, inhoud en proces
• praktisch en laagdrempelig

In mijn vrije tijd ben ik een enthousiaste amateur fotograaf, waarbij de focus ligt op mensen/ kinderen. Mijn uitdaging ligt in een meer kunstzinnige vorm van fotografie.
Daarnaast houd ik van reizen, van de ontmoeting met mensen in andere culturen.